محل تبلیغات شما


 آش رشته خوشمزه بپزید؛ فوت‌وفن‌های یک غذای اصیل و خوشمزه - مثبت زندگی

مواد لازم:

رشته آشی ۴۰۰ گرم

سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز) ۱ کیلو

نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی) ۴۵۰ گرم

کشک ۲ لیوان (نیم لیتر)

پیاز سرخ کرده ۴ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

نعناع خشک ۴ قاشق سوپخوری

آرد دو قاشق

روغن به میزان لازم

  طرز تهیه:

حبوبات را که قبلاً خیس کرده ایم با پیاز سرخ کرده می گذاریم کاملاً بپزد. سبزی را خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزند. سپس دو قاشق سوبخوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرتباً بهم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد، ‌ولی رشته نباید خرد شود. آنگاه آش را از روی حرارت بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم و روی آن را با کمی کشک ساده، پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین می کنیم.

کاهش اضطراب و بی خوابی

طرز تهیه دمنوش آویشن و خواص آن

عکس‌برداری از صفحه نمایش

آش ,قاشق ,ـ ,رشته ,کنیم ,ریزیم ,می کنیم ,پیاز سرخ ,می گذاریم ,ریزیم و ,می ریزیم

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همسفران آقا David's blog Day By Day انصارالمهدی مریانج Edith's info وب سایت مقاله و تحقیق دانشگاهی کپسول turtanori Myrna's collection gavihesub